Monday, October 10, 2011

Assalamualaikum....

Beberapa kali masuk blog abg ben ternampak last entry dia ada tulis published with blogger -droid v1.7.4...

Hati berdetak2 nak tau camana abg ben publish dari android dia...hajat hati nak tanya abg ben...tapi....tak nak la nanti dia bosan plak kan...

Akhirnya cf usaha google...cari camni ha ' cara update guna android' kih3...akhirnya jumpa tutorial yang sesuai dari blog afendi.my..cf follow terus blog dia...haaa...tanda terima kasih la kan....

Sekarang senang dah nak update kat mana2 pun...guna Blogger droid ni simple je...nak post entry sangat mudah...

Okey,kalau korang pengguna hp android cepatlah install Blogger droid...

Salam sayang....

Published with Blogger-droid v1.7.4
Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

9 comments:

Maii Yusre said...

Nanti nak try laa..hehehe..thanks info ni..boleh la update sakan nanti :)

PinKy MoMMa said...

wahh berjaya..dah ada kat bawah tu ;)
lepas ni di mana mana pun lar hapdet blog hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

mesti akak pucat kan.. kan... kan...

Cik Eka said...

akk pakai hp canggih senang lah nak update..
huhu

eka tak bleh...

fa said...

alaaa..mcm mane?
fa buat xdpt pun

aiEz said...

aie ada nak cuba,tapi suka type kat keyboard kot..sbb bnyi ketak ketik keyboard itu seni,ceewahh hehe...;)

Kancil 8349 said...

wah...cuba cari kalau macam tu

Santri T.P.I.N.I said...

abg fadli pakai nokia 5800 je kalau nak update entri...hu3

Fad said...

@Fa : gi kat market pastu cari blogger droid..install la..mudah je..:)