Thursday, September 15, 2011

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua dan selamat sejahtera..

Pagi-pagi ni buka facebook terpampang wajah dan status dari jejaka yang sudah berkeluarga ini yang menarik perhatian cf...Beliau merupakan salah seorang tenaga pengajar Cf di UKM dan juga Murshid Imam Muda musim kedua..

Keperibadian dan kehebatan beliau bersyarah memang sangat dikagumi oleh cf sendiri dan sesiapa sahaja yang pernah mendengar beliau berhujah.

Kepetahan dalam setiap kata-kata yang keluar dari pengucapan beliau melambangkan ketinggian ilmu yang beliau miliki.

Saksikan sendiri beliau di TV1 malam ni dalam program Forum Perdana Hal Ehwal Islam jam 10 malam bersiaran langsung dari Jeli, Kelantan.


Siapakah hamba Allah itu?Tengok bawah :


Ustaz Mohd Izhar Ariff
(Ust, pinjam gambar kat facebook ye)

Tengok yang ni pulak :






Gambar sekitar Taklimat ajaran sesat di Ibu Pejabat Polis Daerah Sepang semasa cf bekerja sebagai KCA Bahagian Agama dan Kaunseling di situ.Cf dengan bangganya (hehe) telah menjemput pensyarah muda ini menyampaikan taklimat tersebut..



Taklimat tersebut telah dihadiri oleh semua pegawai-pegawai kanan Ibu Pejabat Polis Daerah Sepang.Dan yang paling penting Ketua Polis Daerah Sepang serta timbalannya memuji program yang Cf anjurkan itu dalam mesyuarat mingguan.Ini bermakna beliau berpuas hati dengan taklimat yang disampaikan oleh Ust Cf tu yang menurut beliau jelas dan mantap...

Kalau nak mengikuti perkembangan beliau silalah pergi ke fanpage beliau dan like di sini.


Sekian, wassalamualaikum.


P/s : nak pegi toilet pun sayang nak tinggalkan kelas bila ustaz ni mengajar...

Klik bawah untuk share.Terima kasih.
Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

10 comments:

shazmir said...

mesti tonton nie.!!tq!

cun awk cun..!!
xyz4mir.blogspot.com

mizzkechique said...

kn tgk ni.. mekaseh CF.. :)

Niena Pengembara Ilahi said...

sejuk je mata memandang :)

Niena Pengembara Ilahi said...

sejuk je mata memandang :)

Anum said...

insyaallah kena tonton

cik najihah said...

tetibe nak rase bangge kejap kak

Santri T.P.I.N.I said...

wah...best dapat jumpa ustaz ni dilla, teringat pula pasa ustaz mukhlas...

ArulchelseA said...

xpenah tgok lg..

anismelon said...

ade kesempatan malam nie anis tegok kehebatan beliau..hehehe..:)

Mya said...

xsempat tengok td. tp tgk manisnya kurma dkt tv9 =)