Tuesday, September 27, 2011

Assalamualaikum..

Dah lama cf tunggu segmen abg ben ni..rindu dengan segmen dia..sebab kalau join segmen abg ben ni memang meriah tau.tau..




Tujuan cf buat blog

Memula sebab suka-suka nak menulis dan berkongsi dengan pembaca..korang?mesti ramai yang sama tujuan dan arah tuju ngan cf kan..

Sebab utama korang perlu singgah sini

Sebab cf nak tambah kenalan cf..cf nak ramai kawan yang ikhlas nak bersahabat..bukan sekadar tambah follower tau...
Dalam blog ni pun banyak info agama untuk rujukan korang2 semua...silakan baca ye..:):)

5 buah blog menarik?ops...

Cf try pilih eh..yang tak terpilih jangan kecik ati..banyak yang best...tp abg Ben nak 5 je..huhu

Blog Cik Eka

Eka ni memang pandai bercerita...kalo dah wat karangan panjang berjela..
penat guru BM nak baca karangan dia..haha..Eka baik..

Lulu pages

Blog ni banyak berita dan info semasa..dah jadi cam surat khabar bergerak cf..
Lulu, cf selalu baca tapi jarang comment..

Niena si pengembara

Dia masih mengembara mencari cinta dia yang mencintai Allah..hehe

Her name is Effarini

Dah lama kenal effa..walaupun dia dah jarang update tapi keep in touch kat Fb..
Dia baru grad minggu lepas...Engineer Mechanical..:)


Nurul Badiah Lai

Nurul ni comel dan penulisan dia menarik..cf minat sangat ngan dia..
yang menarik pasal dia adalah :

dear readers..
u are free to take anything here..
i really dont mind if u wanna share or copy my entries or my words..
and you can do it without seeking my approval..
and u can do it without crediting to me..
i really dont mind because all ideas i got..its belong to Allah not mine..

Hati nurul tulus dan ikhlas....

Impian dalam dunia Blog

Cf buat blog bukan untuk trafik atau terkenal...cf cuma nak berdakwah dan sebarkan apa yang boleh disebut ilmu dan pengetahuan..sila2 lah datang blog cf dan berkawan...dunia persahabatan itu indah seandainya ikhlas...betol..heeee...jadikan trafik dan famous tu no 2 okey...

Terima kasih abg Ben buat segmen ni..





Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

22 comments:

SoLy SoLicious said...

keep on blogging kay..dtg terjah dr blog BA

Cik Eka said...

terima kasih pilih eka kak fad cayang..

muahhhhhhhhh

eka tak dapat nak join..huwaaa baru sampai rumah

NasZ said...

teruskan berblogging. jom kita meriahkan dunia blog ni.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

shasa_fiez said...

dtg dr segmen yg sama.. salam kenal mengenal... by the way nice blog ^^

anGah said...

singgah dr blog encik ben :)

cik najihah said...

sy?? hihi..
baru dpt nak update kak

Nizam said...

nizam bertandang ke sini dari blog abg ben...

c genk bah ne said...

lawa blog akak hehehehe..


Semoga persinggahan genk ini dapat mengeratkan lagi hubungan antara blogger..

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.JOM KENALI BLOG SAYA PULA
2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
3. GAMBAR GRILFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL
4.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

Sunah Sakura said...

salam kenal ye awak.. :)

❤ eyeme ❤ said...

terbaik la kaka..siap buat blog review lg..but nurul mmg best... :D

Ary said...

Dari segmen yg sama..
singgah sini...:)

*Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH
*Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

Husna said...

salam perkenalan..
all d best n keep writing..

nnti singgah blog saya plk ye

Kancil 8349 said...

semoga impian dan hasrat kamu tercapai..good luck...:)

Santri T.P.I.N.I said...

jasa mu dikenang... Entri khas untuk yg sudi menyertai segmen santri :

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/panduan-untuk-memiliki-komputer-laptop_29.html

ciK LyndaWawa said...

hai cikgu..salam singgah..=]

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dgn tinkerbell datang dari segmen yang sama.

salam perkenalan! ^^,

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dgn tinkerbell datang dari segmen yang sama.

salam perkenalan! ^^,

Novelgurl said...

slmt berknln..menjengah sini ! maaf lmbt sikit^^

Gen2Merah said...

wah, cikgu rupanya.. saya suka baca blog2 cikgu.. tulisan yang ikhlas dan berilmiah...

saya foolow sini yang ke 555 ye... thanx cikgu..

misshannajr said...

hai CF..dtg berkunjung walaupun dah lewat..dah kenal blog ni..saja dtg nak buat kacau hehe..

Nurulbadiah Lai said...

salam cikgu fad..

thanks..coz my name there even tak layak berada dlm list

done follow u..not bcoz my name stated there but bcoz i found ur blog kindda interesting and i like it very much..

salam ukhwahh

Mya said...

keep up the good work cf =)