Monday, September 26, 2011

Assalamualaikum...

Cf nak join segmen ni...sebab memang dah lama tak join segmen...lagi satu segmen ni sangat special...nak tau sebab apa?

Sebab pemilik blog tu buat segmen ni khas tuk sahabatnya...dan sahabatnya adalah cf sendiri...yang telah kehilangan laptop..huk3...terharu beb...nak tau sape dia blogger tu?memperkenalkan..........

SANTRI NURUL IMAN
http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/1st-segmen-santri-komputer-kesayanganku.html?m=1

Beliau sebenarnya sahabat cf semasa cf belajar di satu sekolah swasta...Santri merupakan seorang pelajar yang cemerlang...ketua pengawas tu...dan cf penolong ketua pengawas...hehehe...

Persahabatan kami dah hampir mencecah lebih kurang 11 tahun...lama kan?santri memang seorangng sahabat yang baik...
kalau nak berkenalan dengan dia gi follow blog dia kat atas tu...berkawan dengan dia anda takkan kecewa..insyaAllah..

Jom join segmen dia...bila korang join, dapatla cf info tuk beli notebook baru...weee

p/s: entry segmen ni tak menepati syarat2 langsung kan..takder citer pasal laptop pun...haha

Sekian,wassalamualaikum.

Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

10 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

sbnrnya akak bnyak pont nak wat cerita ni...


:)

selamat pagi kak... apa khabar?

eh..lpa nk kasi salam.. Assalamualaikum

Santri T.P.I.N.I said...

ala takpe dilla...yg penting join sama-sama. terima kasih dilla

Santri T.P.I.N.I said...

huhuhu...terharu dalam malu ni, banyak sangat dilla promote ni...jgn puji lebih2 sgt dilla sebab nanti ada yg kembang idungnya...he3

terima kasih dilla sebab sudi join dan promote segmen ni!

Maya Lisa said...

hai hai ~ assalamualaikum salam blogger ~~

Anum said...

jom join sama2

yayath said...

hehe...yath punya laptop pun kena curi kak...heeee:)

tapi nanti nak join jgak la.hehe

Pn. Sheila said...

hehe... latop sy pun dh uzur gak... huhu

Amy Syaquena said...

kalau ada masa terluang nak join sama..anyway good luck ok

Saiazuan said...

11 tahun sahabat? menarik~!!!

Kancil 8349 said...

kena ubah tajuk kalau macam tu...kenali Santri dengan segmen pertama beliau Komputer Kesayanganku...hehehe...boleh ke macam nie?