Monday, October 3, 2011

Assalamualaikum..

Yeeeehhaaaa..!

Ada dua kegembiraan dalam entry ni..

First :

Update dari laptop baru untuk pertama kalinya..

Second :

Berkenaan dengan kehadiran blogger tercinta di blog ni..

FOLLOWER KE 556




Google...Nurul sentiasa cantik depan kamera

Nak baca comment Nurul klik entry sini

Cf memang minat dengan penulisan dan peribadi Nurul ni...dan teruja bila Nurul jadi follower cf dan hulurkan salam ukhwah...amatlah dialu-alukan...Terima kasih Nurul...

Dengan entry ni, bukan bermakna follower lain tak istimewa...semua follower blog ni cf anggap kawan lebih-lebih lagi yang sentiasa keep in touch kat facebook...tak penah jumpa tapi boleh mesra..unik kan?

p/s : Jejaka yang dalam bulatan tu memang sume dah kenal kan..hehe


Sekian, wassalamualaikum..

Like..Like bawah..:)
Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

8 comments:

azam said...

cinta di laman sosial....

hehehe...biasa lah ni...

iuh...ada ben sekali

Santri T.P.I.N.I said...

Wah...bestnya dapat laptop baru! plus dapat follower nurul...

Cik Eka said...

wahh kak nurul follow..

hehehe..

tahniah dah ada laptop baru

Anum said...

bestnya...
tahniah

ArulchelseA said...

waahh dah 556..nnt sikit masa blog ni potong sy balik..hehe

Mya said...

yeayyy dah ada lappy baru ye kak wiwittt =p

cik najihah said...

bes la kak nurul follow :)

mizzkechique said...

best la dia.. otai dh follow.. :)