Sunday, August 7, 2011

Assalamualaikum...

Terbeliak biji mata?Astaghfirullahala'zim...ada ke patut?tak payah tunjuk la..

Kisahnya camni, semalam Cf dan suami memang duduk diam-diam je kat rumah..hajat di hati nak layan tv..yang ada pulak citer hindustan..wah..best ni..dah lama tak layan hindustan..weekday kami memang tak sempat layan tv pun..

Dok khusyuk tengok, makin lama makin singkat..makin seksi...apa ni...adoi...terus arahan dikeluarkan "alih chanel lain la...ntah pape citer ni"

Habislah puasa kerana tak menjaga mata...tak perlu la tunjuk seksi meksi tu...kalau jalan cerita menarik pasti laku juga...lastly niat tengok hindustan dibatalkan kami tengok citer cina..takde pun nak nyanyi guling-guling, peluk-peluk, pakai bikini tapi sampai tak berkedip mata en suami tengok..lega..


Kalau yang ni tak pakai baju, takde sape pun nak kesah.seksi wooo...

Sila like untuk share dengan rakan-rakan anda.Terima kasih

Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

6 comments:

Maii Yusre said...

tau tape..kureng pahal puasa..apalah tv tigo ni :D

Niena Pengembara Ilahi said...

lama xsinggah sini.. apa khabar, sihat ke :D

CikGu Ma said...

saya cikgu jqaf baru..hehehe..

CF pun jgn seksi di siang hari...hik3..gurau jer..

hayatFARAH said...

seksi meksi..
aduhhh!!ttp mate cpt..hehe
*thankz coz follow farah..kini farah follow blog nie balik :)

Fad said...

Terima kasih semua yang datang blog ni dan tinggalkan komen..insyaAllah cikgu akan buat kunjungan ke blog anda..:)

Mya said...

seksa! huhu