Sunday, August 7, 2011



Klik header BA tuk join.

Assalamualaikum..

Dah minit yang ke 24 Abg Ben wat segmen baru Cf perasan.
Teruja sangat bila nampak Niena Pengembara Ilahi tu muncul balik.
Serius la risau dia hilang.Alhamdulillah dia kembali.Selamat kembali niena.

Segmen BA kali ni panjang sikit.

Fisrt "citer pasal blog"

Blog Cikgu Fad ni adalah blog untuk semua.tak banyak cerita pasal peribadi atau pakwe sebab takde pakwe pun.Blog ni lebih kepada Free thinker, santapan rohani, motivasi dan pelbagai.Cikgu Fad terima semua blogger untuk jadi kawan cikgu Fad.Tak kira laki, pompuan, student, berkerjaya, suri rumah atau lain-lain.Semua orang boleh follow ye...dan insyaAllah Cf akan terjah kembali blog anda semua.Nak kenal-kenal kena la gitu kan.kan.Selamat berkenalan ya!:):)

Dapat tau segmen ni dari...

Pastilah dari blog Abg Ben...memang selalu intai-intai kat tingkap Buku Rujukan Cikgu tu sume blog yang Cf letak termasuk blog Abg Ben..Apa?nak masuk dalam bloglist Cf?jom kenal-kenal Cf..insyaAllah anda akan berada di situ..:):)

Blog yang telah di intai :

Miss Ran

Weee..betul ke nama adik ni..baru je follow tau...ternyata dia seorang bakal cikgu..weewit..kita sama cikgu juga..yang istimewa kat blog dia ada cerpen..pssst..pasni nak lepak situ godek cerpen dia..

Ct Haslinda

Blog ni wat cf menangis!dia tayang makanan tu...heee...ni pun baru follow..blog dia cantik..cuma satu Cf nak tegur..tulisan tu cam pening sikit nak baca...tulisan ni penting sis untuk kekalkan pembaca datang selalu blog kita..please...jangan marah ye..kalau tak nak terima takpe..abaikan..ini hanya pandangan dari cf...wink..wink..:):)

Apa kata Aiman

Aiman cakap "Aiman tak kesah".....Blog milik jejaka macho dan hensem dia yang tulis kat blog eh..heeee...baru follow gak...wah..sebab segmen BA ni cf dapat ramai kawan baru tau.

Saya Kongsi Cerita

Baru follow..blog simple dan menenangkan hati...eh?student UITM Puncak Alam ke..dekat ngan umah Cf....heee

Umie

haaa..yang ni dah follow lama..dia kata jelez ngan blog Cf..nak cantik minta kat Cik Bulat ye umie..hehe..sekali tengok cam remaja-remaja gitu..sekali isteri orang da....:):)


Untuk blog yang seterusnya Cf letak url je ok.rasa tak sempat nak komen sebab masa dah suntuk..maaf ye semua.Cf komen kat kotak komen anda ye..

Pulut kukus ikan masin

Shakirah Harun

Lieynanilaz

Ezaiza

Mister

Ninie dora

Zulfattah

Aena jamil

CeriteraLiyana

Mohd Nasir.com

Belog Ubi

Yanie Starheart

Arin

Naimul Firdaus

Twinkee Nabilah

Hafiz Noor

Amalina


(Setiap blog yang tertera di atas akan mendapat kad raya dari Cikgu Fad)

-Terima kasih tau..tau sbb bw kat blog hitam pink ni..wink..wink-

p/s : InsyaAllah akan sambung bw untuk blog yang belum di balas kunjungan...

Tolong like ye..terima kasih

Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

21 comments:

Iffah Afeefah said...

erk betol la tu mekasihhhh

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/08/papa-ben-ajak-kenal-blog-ini.html

deeyamorten said...

singgah sini :) salam kenal

http://sayakongsicerita.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Niena Pengembara Ilahi said...

:D Niena dh ok pn... terlibat ngan bnyak keja, pastu ditambah plak tetiba badan ni xsihat, lutut kna operate smula..

umie said...

jngan lupe singgah sini...
http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

H.J said...

datang bergolek sini..ehehe

haslinda said...

haloo... linda dtg singgah sini dr segmen abg ben... :)

thanks tegur blog linda. x de nak marah2 nye. lagi suke ade la coz leh improve blog linda sendiri... thanks alot ye... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Nadzirah K. said...

woot2..
follow sini:)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

NasZ said...

terjah sini..hehe..

jemput2.

SEGMEN BEN ASHAARI : "BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI ..."

Ninie Dora said...

salam ramadhan
jemput yaa tuan rumah :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Fad said...

Terima kasih semua yang datang blog ni dan tinggalkan komen..insyaAllah cikgu akan buat kunjungan ke blog anda..:)

ceriteraliyana said...

tinkerbell terbang2 sini.

yana dah komen bl0g neh. jom tengok! ^^,

aena jamil. said...

review belog cikgu kat sini :)

http://aenapit.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html


Salam Ramadhan.! ^_^

Mya said...

okay nti bole terjah hihi

KiNa said...

yeeaa blog sy ada,..thanks cikgu,..nt sy update list sy,..done follow u,...=)

Zul Fattah said...

terjah sini jugak.. haha
nice blog..done follow u

http://zulfattah.blogspot.com

♡♬♪ sHaKiRah HaRuN{。^◕‿◕^。} said...

salam kenal.thankz ye..saya follow cikgu cute.

http://shakirahharun.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

KiNa said...

cikgu,..klu xkeberatan,...ckgu like la page blog kina kt fb,...ni url dia,..

https://www.facebook.com/pages/MY-teRRitOrY-jajahan-sang-puteri/200737533313585

nt kita bleh keep in touch kt sini,...=)

H.J said...

nanti cikgu Fad.nak p bukak FB kejap.ehe

Amalina said...

Salam. Hello there. Lina datang ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?

SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG

Alip Apai said...

sori lambat. baru terjah:)

http://storyalipapai.blogspot.com/2011/08/blog-anda-sudah-diterjah-part-1.html

Anonymous said...

belajar banyak