Saturday, August 20, 2011


Assalamualaikum...

Berikut adalah blog pilihan yang telah terpilih untuk menjadi anak-anak murid Cf.keh3
(Segmen Abg Ben)

Cf nak pilih blogger yang cf lum kenal..
Sbb nak tambah kenalan baru..Dan lagi sebab apa?

Pertama

http://pilhanhati.blogspot.com

Sebab dia bakal cikgu hensem...keh3..gurau la..blog dia banyak info tau..

Keduahttp://adi27mac1990.blogspot.com

Sebab dia rajin mark paper exam mak dia..haha..meh tolong cf gak

Ketiga

http://salimharmanain.blogspot.com

Sebab cikgu nak berkenalan dengan dia..heee

Keempat


http://blogbebudakbiasa.blogspot.com

Sebab blog budak biasa..tapi entry mantop je Cf tgk..

Kelima



http://mindakhayalan.blogspot.com

Sebab Cf suka la dia ni...semangat cintakan negara..tengokla header dia tu...

Keenam


http://mehmetwie.blogspot.com/

Sebab..dah lama follow dia..tapi tak pernah terserempak entry dia pulak kat dashboard.mungkin sekarang boleh rapatkan hubungan yang belum mesra..dan..ups..blog Cf ada dalam bloglist dia la..TQ very much..tapii...nape tak pernah tinggal jejak kat sini ek?

Ketujuh


http://taugehberasap.blogspot.com/

Sebab..eh! pegi blog dia dapat banyak ilmu la...

Kelapan


http://budakkelosa.blogspot.com/

Sebab dia suka binatang.tu tanda orang penyayang.. orang jawa ke? :)

Kesembilan

http://gamalsdaughter.blogspot.com/

Sebab ada soalan nak tanya dia..:) amik cours pe kat UIA?

Kesepuluh

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com

Sebab blog dia banyak info yang berguna u
ntuk kita

Perasan tak ramai blogger lelaki cf pilih?muahahaha...Sebab cf tak ramai kawan blogger lelaki nih..sape nak usha jom sama-sama ngan cikgu gi blog diorang okey..:)


Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

20 comments:

Zulqarnain Musa said...

hahaha nnti ikut jgklah CF jejak mereka....

Umie Artoqiemie said...

untunglah mereka =D

Umie Artoqiemie said...

untunglah mereka =D

Muslimah Optimis said...

terima kasih sebab pilih Laman MO ya..jemut singgah selalu.. :-)

.*.WiE.*. said...

tks CF sebab pilih blog saya yang busuk2 masam tu.. tadi baru chek rupanya saya lom follow blog CF.. ok.. hari ni saya dah follow..

Fahmi API said...

trima kasih sbb memilih blog saye.. (^_^)hehe

Kancil 8349 said...

wah...untungnya mereka...apapun tahniah kepada mereka...cayalah cikgu Fad

PaK PiS said...

tq ea cikgu Fad sbb pilih blog kerdil saya.. ^_^
saya dari uthm.. dgree pendidikan teknik n vokasional.. :)

Salim Harmanain said...

terima kasih cikgu...sudi2 la singgah la selalu ye

H.J said...

kena pilih laki la cikgu..haha

Iffah Afeefah said...

sume hebat2

tak stnding ngn mereka

- abdul hadi abdul muti - said...

terima kasih cikgu fad!! pancit mark paper ke?? nak saya tolongkan boleh ajer. Haha

al_hakim said...

terima kasih kerana sudi pilih blog sy...

Syahir Ramli said...

mekaseh sbb pilih blog sy...btw, sy bkn org jawe la..sey org nogori... :)

mindaKhayaLan said...

terima kasih sudi pilih belog kita..hehe

salam berkenalan....

merdeka.............

Mya said...

perlu terjah ni... =)

Santri T.P.I.N.I said...

wah...best ni.

Fad said...

Thanks sume yang datang blog dan komen sini...:)

mindaKhayaLan said...

belog pilihan saya:

http://mindakhayalan.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

anismelon said...

blog anis...hehehe..join pon idak ade hati..weee