Monday, August 15, 2011


Assalamualaikum...

Nice la gambar ni...
Thanks Apis..

Tadi Cikgu Fad gi blog Mizzkechique...

Pastu ternampak Blog Apis dalam bloglist Mk..
Tergerak nak klik kat situ..

Tadaaa...rupanya blog dia best..
Baca, baca dan baca..

Dia ada tawarkan buat lakaran muslimah..
Sajela Cf komen kata nak..

Sepantas aingin ribut kencang dia wat entry..
Tuuu..kat atas tu la hasil dia...heee..

Nice...gambar tu Apis amik dari sidebar Cf..

Ni blog Apis..
Sape nak kenal-kenal klik header dia ek



Tata...
:):)

Klik bawah untuk share.Terima kasih.

Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

7 comments:

CKB said...

cntik je lakaran tu. ;)

cik najihah said...

cantik..

Niena Pengembara Ilahi said...

cak aaaaaa.. comel :D

mizzkechique said...

comel2.. hehe.. jeles ai..

mizzkechique said...

CF, MK dtg nk jwb soklan CF tu.. psl link feed jiran tu sbb apa dia center, sbb template MK memang mcm tu.. MK kn tempah kt sorang bolgger ni, so dia yang settingkn semuanya.. So bila MK buat apa2, akan auto la.. hehe

cik pha said...

comel jer seryes ade iras kak fad =)








p/s:kak terimaseh atas nasihat akak tu..sgt2 hargai2..trimakseh krna sudi berkongsi ape y akak tau hee

EYFAalias said...

wahhhh! sama lah dengan gamabr cikgu :P