Thursday, July 18, 2013


Assalamualaikum.... Dah lama cf tak blogwalking...sedang bw harini tiba-tiba2 ternampak satu entry yang menarik...

 "PENCARIAN 3 RUMAH UNTUK DI MAKEOVER" 

Nak nak nakkk..mestila nak kan...kebetulan cf tengah buat rumah..hampir siap...dah 90% pun...lagi sikiittttt je siap...Memandangkan cf menepati syarat2 yang ditetapkan iaitu sekitar Kuala Lumpur, Selangor dan Lembah Klang so cf joinla... makover ini berharga rm500...cantik2 tau..kalau korang nak tengok bermacam2 design dinding tu pegi la ke page tu...cf dah like pun..kalau tak join contest ni pun pasti cf akan like..hehe..sebab cantik2..Link dia kat bawah ni :


Owner blog yang buat contest ni adalah :


Klik hearder kat atas untuk ke blog beliau :)

Korang jugak boleh like page beliau kat sini :


Okey..kat bawah ni design yang cf pilih untuk dibuat kat umah baru cf tu...



Cantik kan...ada banyak lagi design kat sana....semua cantik2 dan menarik..ada moden, klasik,comel, dan mewah...

Cf nak www.nadiafarahida.com memilih rumah cf untuk dimakeover oleh Wall makeover by Na dengan design pilihan cf ini kerana ini adalah salah satu design yang nampak mewah dan sejuk mata memandang mengikut cita rasa cf la kan...Design ni juga akan membuat tetamu yang datang ke rumah cf terpegun, ternganga dan terkedu bila memandang wall ruang tamu cf tu dengan berkata Wah! cantiknya rumah Cikgu Fad..Nanti tetamu cf tu semua mesti nak jugak dinding macam tu kan...haha..kan3...pastinya nanti cf akan promote Wall makeover by Na kat diorang semua...Cantik kan!"

Terima kasih Nadia sebab buat contest ni..suka sangat3..sesiapa yang nak join gak boleh ke blog nadia kat atas tu..cepat eh..sebab tarikh tutup dia 18 Julai 2013...

Salam jumpa lagi ya! :)


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:)

Kancil 8349 said...

sibuk benar cikgu kita seorang nie..apapun good luck

cikgu fad said...

Tgh sesuaikam diri dgn dasar2 pendidikan yg baru..hehe..tu yg bz

Santri T.P.I.N.I said...

hehehe good luck dilla!