Tuesday, February 14, 2012

Assalamualaikum...



Sape kata perempuan tak cantik sukar dapat jodoh?

ish3x...sian pompuan tu..mesti dia tak jumpa jodoh lagi..

Sabar eh sayang...jodoh bukan takde..tapi lambat sikit..

ntah2 putera raja awak tu sesat jalan..

tak pun dia menyorok..

tak pun dia belum cukup umur lagi..huhuhu

Lagi satu pasangan, jodoh, kebahagiaan bukan letak pada rupa..

Ramai lagi pompuan cantik2, glames2 tapi lum kawin2..

Contoh cam Linda Onn, Halim Othman..hehe

Orang yang belum kawin pun tak semesti tak bahagia..

Nikmati hidup yang ada di depan kita..

Apa yang penting kita usaha, doa dan tawakkal..

Jangan dok diam diam atas tangga je tunggu jodoh muncul..

hehehe..

Lagi satu, kalau nak cari lelaki hensem dalam blog ni

memang takde..pompuan cun adalah...keh3








Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

15 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe .. ada lak carik camtu.. jodoh tu ada saje...InsyaAllah...xkira rupa,jgn risau ye pda sape yg masih mencari tu

Fatin Mraz said...

ada juge yg search key word macam nih yer..hehee

nway, salam kenalan..
=}

biela bell said...

In sHA Allah tak kemana jika ada jodoh..:)

cinta siswi said...

ala.. siswi pun xcantik.. cmne nie??hehe..

siswi percaya dengan janji ALLAH.. setiap org ade pasangan masing2.. cpt atau lmbat je.. :)

Pn. Sheila@CC said...

cantik xsemestinyer rupa paraskan... biar hati yang cantik.. insyaAllah cpt juga jodoh bertemu...

Cikgu Ma said...

itulah kak, saya pun belum sampai jodoh lagi..maklumlah, kurang cantik dari akak..hehe

maszull said...

assalamulaikum Fad...yer la tak semuanya mcm tu kan... skg ni x kira cantik ke x lg...:)

cik najihah said...

teori yg salah

Kancil 8349 said...

hahaha...sokong komen Najihah...salah teori tu...mungkin orang tu bimbang...dia nak tahu statistik kot...hehehe....

ChiLaBaey's Spot said...

Terima kasih kerana follow dan terjah blog tak seberapa dari saya yer... Salam perkenalan utk awak... :)

EmpayarUtama said...

Jodoh di tangan Tuhan, kita berusaha saja. Paras rupa bagaimana pun InsyaAllah ada

Hans said...

yups
jodoh pertemuan di tangan Tuhan
asal kita rajun berusaha
insyaallah bertemu pasangan yang sesuai
kan?


P/S : Assalammualaikum..Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 :-

1) Klik Semua Share Button(Facebook, Twitter, Google + dan LinkedIn)

2) Komen di entri ini LEBIH Dari 7 Perkataan

3) Promote dekat blog atau facebook kamu sekali yer :-)


http://denaihati.com/ipad-2-gadget-impian-hans

Hasnan said...

nice r kak fad..
kak ni ada sorg shbt sy ni haaaa.. sbijik muka akak..ptut kt skola muka mcm kenal.. meh tgk blog dia.. http://pjaprincess.blogspot.com/
tak pun tgk fb dia.. muhafiza mohd said.. kembarr r..hihi

Anonymous said...

wajah yang cantik tidak penting sangat. Bagi saya seseorang wanita itu boleh jadi seorang suri rumah yang baik, pandai urus rumahtangga dan tidak kurang penting boleh memberi zuriat.

Anonymous said...

hahaah kelakr...Lelaki Hansome xd..pmpuan cun ada..jhahhaa