Wednesday, December 28, 2011

Assalamualaikum...

Tengok gambar tu terliur tak?itu strawberry Korea..rasa dia memang berbeza dengan strawberry Cameron or Genting Highland mahupun Australia...

Penah dulu Cf terbaca dalam satu blog dia tulis strawberry Korea memang sedap..puasla cari kat Giant,Tesco dan mana2 pasaraya besar sume jual strawberry Australia dan Cameron...

Susah nak cari yang dari Korea..harga pun sama je lebih kurang Rm12 sekotak..tapi rasa,dia memang manis..tak sama dengan strawberry Cameron yang masam tu..huhuhu..

Kalo dak sebelum ni beli strawberry mesti cf wat juice sebab masam nak makan...kali ni tidak lagi...sungguh sedap dimakan begitu saje...hehe

Cubala cari dan makan kalo nak tau kebenarannya...

Strawberry ni ada jual kat pasaraya NSK Meru kat umah cf..

Klik bawah untuk share.Terima kasih.
Published with Blogger-droid v1.7.4


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

11 comments:

Cik Eka said...

adoi dah teringin makan starwberry korea..

a ah la eka pun de baca kata stobery ni manes..gak nyer die letak gula kat pokok kot..hahaha

cik najihah said...

wah...bolela akk bg sy sebijik hihi

aimie amalina said...

seteroberi korea mang sedapp!
mase g korea ari tu
nasib berjumpa seteroberi dn beli jugaklah
walau dh smp msia jadi lebur, tapi kemanisannye
aduhaiiii
x terkata aihhhh :))

maszull said...

assalamualaikum Fad...yer kekalau mcm ni nak cuba la cari n rasakn perbezaan nyer...:)

H.J said...

saya tak addict dengan strawberi..ahaha

susulemakmanis said...

sedapnyerrrrr=)

Mya said...

salam kak fad im back huuuu... mcm bestnya! mya suka sgt stobewi tau huu

ps: sory mya lama x berkunjung sobs...

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan dilla, mak abg taklah sakit teruk sangat, tapi kata kakak masa hantar ke hospital mak kata tak boleh bernafas dan sakit dada. masuk kecemasan dalam pukul 10 lebih dan mak dah takde sebelum zuhur... dila masih ada mak, cepat2 jumpa mak, tengok dia selalu dan cepat2 minta maaf dengan mak. jangan jadi macam abg fadli yer, tak sempat nak jumpa dengan mak untuk kali terakhir...huhuhu

Niena Pengembara Ilahi said...

stoberi cameron mmg masam... tpi klo gi ladang sndiri,pilih yg hampir buruk tu baru la bebetul manis...xpnh try stoberi korea nie

MiszMaryaNe said...

bezla strawberi tu cikgu, =)
sy pn suke strwberi jgk! hehe

marline kletus said...

sedapnye strawberry tu.