Tuesday, October 18, 2011

Assalamualaikum...

Cf tengah sedih sebab baru kehilangan anak saudara yang masih dalam kandungan kakak ipar..berusia 4 bulan...

Kakak ipar cf memang dah banyak kali gugur..belum. ada rezki yang kekal tuk dia sepanjang lebih kurang 12 tahun perkahwinan..

Bila dia pregnant kali ni memang kami 1 family happy sangat..dia jaga makan, dia sanggup tak balik penang beraya sebab takut gugur lagi...tapi...Allah Maha Mengetahui segalanya yang terjadi..Redha itu syifa' (ubat)

"Dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu,dan ingatlah Allah jualah yang mengetahui sedang kamu tak mengetahuinya."
(Surah al-Baqarah ayat 216)

Klik bawah untuk share.Terima kasih.




Published with Blogger-droid v1.7.4


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

16 comments:

nora rashid said...

tumpang sedih cikgu...sy ada jgk mmber yg 3 kali gugur...last skali dia ke hospital n kena jahit serviks...sebab kelahiran spontan...dia sanggup cuti tanpa gaji...

moga kakak diberikan kesihatan yg baik n diberi Rezeki olehNYA..amin...

oli-go said...

takziah cf...belum ada rezeki lagi..

mizzkechique said...

salam takziah utk kakak ipar CF.. mungkin blm ada rezeki dia menimang chya mata.. Mana tau Allah janjikan yg lbh baik lps ni.. byk2 berdoa..

Cik Eka said...

salam takziah untuk kakak kak fad....

belum sampai rezekinya lagi...

NeoBalanoCarpus said...

moga k.ipar CF cepat sembuh..Allah tahu yg terbaik utk hamba2Nya.

farah izwani said...

hmm. kesian.
tapi ALLAH lebih mengetahui kan.
ada hikmahnya tu.

Mya said...

salam takziah kak. always pray hard =)

maszull said...

salam Fad...salam takziah dr mama yer buat kak ipar Fad...bukan rezeki kita kn...:)

zareliqa afiqa said...

takziah.belum ada rezeki kot~

Iffah Afeefah said...

Sabarlah. Pasti ade sesuatu y dirancng olehNya

sedih jgk

cik najihah said...

takziah..
Semoga Allah kurniakan nikmat yg sangat indah nnt

Niena Pengembara Ilahi said...

erm..kakak ipar nina dlu pn camtu kak.. tpi kta kena berusaha, bukan brserah pda Allah.. msih ada alternatif lain.. mungkin peranakan dia xbrp btul kedudukannya.. blh pergi urut.. InsyaAllah

Qaseh dalia adelia said...

salam takziah ,,
akak ipar qaseh pun pernah gugur , belum ada rezeki perancangan Allah hebat .. redha dan sabar ,,

oli-go said...

cf sy dok puchong. tapi kalau naik star lalu kat salak selatan tu..dekat je la kan..

Mya said...

manusia diuji tanda sayangNya, kan kak:)

.*.WiE.*. said...

belum ada rezeki lagi kot.. kena try ambik suppliment kot..