Wednesday, August 3, 2011

Assalamualaikum semua..

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi singgah blog cf ni..cf ada pengumuman :

"Perhatian kepada semua kawan-kawan blogger dan bukan blogger yang datang singgah dan membaca blog cf, terima kasih daun keladi dan kehadiran anda amat dialu-alukan.

Tinggalkan komen anda di ruangan komen yang disediakan insyaAllah cf akan mengunjungi anda semua.Cf terpaksa mengurangkan aktiviti blogging cf ( slow rock ) disebabkan jadual Ramadhan yang padat dan cf pun kena tido awal..maklumla keje jauh..kena drive awal pagi..takut cf terbentang tilam tengah highway je..huk.huk..

semoga kawan-kawan semua sentiasa ceria dalam menjalankan ibadah puasa dan terawih sepanjang Ramadhan 2011 ini."






Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

14 comments:

cik najihah said...

tata kak..take care

Fad said...

najihah :jgnla tata..terasa cam nak gi jauh plak kata gitu..hehe

anismelon said...

hehe..anis singgah weee..hati hati mendrive ye kak..:)

Fad said...

tq anis...waa..pg ni pn ngantok giler..nyanyi lagu rock dlm keta..huhu

mizzkechique said...

hehe...mengantok sgt nmpknye tu.. MK pun bw skuter rs diawang-awangan je.. tau2 dh smpai opis..

Hans said...

selamat berpuasa penuh tahun nih
:-)

anitadiana said...

Salam Ramadhan 1432H
Syukur alhamdulilah .......
Semoga Ramadhan kali ini mendapat keberkatan.......amin.....kak ita dah singgah dan follow...sudi-sudi lah singgah kat blog kak ita ya..TQ.....i like....selamat menjalani ibadat puasa

selendang merah said...

jaga diri yew..pandu leklok.

reza al-razi said...

Yup cf, berblogging la sekadarnye sahaja.. utamakan benda yg lebih penting dahulu.. SALAM RAMADAN.. :-)

idah-alhabsyi said...

im following u back cikgu. ngehngeh ;)

kotak bulat said...

kb pun bz gak..hehehe..tp da mint kot, jd tetap tulis gak walaupun bz.. :P

aimaniman said...

aahhh jadual ramadhan memang ketat so x leh la berblog sakan.. kita kena rebut apa yg dijanji waktu ramadhan ni,.. so smoga ibadah kita smua diterima-Nya...amin

QueeN TerataI said...

salam cf.. queen dtg menjenguk dan follow.. thanx ya! take care while driving...

NuReLLe said...

selamat berpuasa cikgu comel...:)