Wednesday, August 17, 2011

Assalamualaikum...

Hep..hep..Ni bukan nak citer bukan-bukan..Jangan cepat-cepat je fikiran tu tersalah faham yeeee...Mari sini semua cikgu nak citer pasal apa yang menggiurkan ni..Sila teruskan pemerhatian anda di entry ni..bawah sini :

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^



Taadaaa....

Inilah dia ABC Fredo seksyen 2 Shah alam...Abc ni memang abc abad 21 yang paling sedap cikgu penah makan..cubalah tengok gambar tu sendiri..ada sos coklat yang sedap, kacang, anggur, aiskrim..sos yang berwarna warni...

Kedai ABC ni terletak berdekatan dengan UITM shah alam tu..harga dia RM3..tapi berbaloi..lebih sedap dari ABC hotel yang cikgu pernah makan..tak sedap mana pun abc hotel tu..hehe

ABC ni memang jadi kegemaran family Cf...Effarini Barom adik kecik comey Cf tu pun suka..walaupun dia dok johor..Cuma kalau MBSA upgrade sikit tempat makan ni lagi Cf suka..

Okey..kalau korang turun shah alam, mesti kena singgah makan ABC ni tau..rugi kalau tak mencuba..

Tata..

Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

10 comments:

Kancil 8349 said...

Wah....baru Kancil teringat...dulu masa belajar kat Shah Alam..benda nielah yang selalu diorder...sedap nie....dah 7 tahun kancil ndak ke sana...menggamit memorilah

Cik Eka said...

akak dapmyerrrrrrrrrrrr

eii suka tengok benda sedap2 ni..

kak,takde gambar g flamming ker??

Umie Artoqiemie said...

murah lah.. umie nak apply uitm shah alam la lepas ni.. hohoho.. sodappp nye.

Mya said...

awwwww abc seksyen 2 mg paling terbaek seanteronya!!!! =D

^^nu[dd]yra^^ said...

wah mmg mleleh n menggiurkan nih....harga pon bpatutan jer tuh...;)

Cik Bell said...

wah sedapnyer!! betul2..abc camnie mmg ada kat shah alam seksyn 2 je..haha!!

Queen F said...

okay bulan 9 ni masuk kampus shah alam nak kena try lah macam ni :D

cik najihah said...

kak..terliur lah..nak makan huhu

apisv2 said...

cendol ade dak ?;p

yayath said...

wahhh...sedapnye..terliur..pernah rasa makan sekali je..tu pun 10 bulan yang lepas kot..hehehehe:)