Thursday, August 18, 2011

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Bangun sahur pagi tadi makan kurma je...Cf dah tak selera la nak makan..agaknya kena masak ketam ni baru selera...hoho

Sampai je sekolah pagi tadi, dengan semangat keguruan yang membuak-buak, datang nak mengajar dan mendidik anak bangsa ceh..Cf pun panjat tangga dengan lemah gemalai..puasa kan..

Sampai office mata terus ke arah bekas surat...wah..ada sampul besar nampaknya..

"tu mesti aku punya "cakap dalam hati

Dengan senyum simpul, cf amik bungkusan tu..ada satu sampul kecik pulak kat atas dia...

"wah..!dua-dua nama aku la..cakap dalam hati gak..

Hati berbunga-bunga masuk bilik guru..ni mesti kad raya Adik Eka bagi..nak buka cepat.cepat.....Tapi kan.........



Tak boleh blah la azizi ni..dia yang buka pastu tayang..

Hahaha...Cik eka..kad eka dah selamat sampai kat depan pintu office akak...tapi tengok la..yang rasmikan buka budak kat atas tu..dia memang suka kaco akak...flashback eh..

"Kak, saya buka eh?

"Buka la....dalam hati aku yang tak sabar ko yang nak buka pulak..

Cf tengok je azizi ni buka kad eka..dah buka dia baca..waaa..memang tak boleh blah..

Tengokla akak nak snap gambar kad, dia yang posing..huhu..diala teman gaduh akak kat sekolah tu...tapi dia baik hati..:):)

Abaikan orang-orang kat belakang tu ye..tengah borak..yang pasti diorang tak buat "ketupat"..bulan puasa kan..hee

Kepada yang berbahagia cik eka, terimas atas kad yang cute ni...tunggu ye balasan dari akak..on the way...:):)

Ops..lupa nak serita pasal sampul besar tu..nak tau apa isi dia?tunggu entry lepas ni..

Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

9 comments:

H.J said...

haha..dapat kad raya dah dia..masak ketam tu..sedap..hak3

mizzkechique said...

weeeee...dh dpt dh..

yusuf Laili said...

Salam;
tu tak best org lain bukak dulu..hilang auranya..

Kancil 8349 said...

wah...bestnya dapat kad yang cute...hehehe

Cik Eka said...

ehh dia bukak dulu..hehehehe

Alhamdulilah sampai jugak.terbang mencari tu...hehehehe

ArulchelseA said...

dpt kad jugak ek..sy tk dpt2 lg ni..
kih kih kih

Anum said...

x sabar nak tunggu next n3

anismelon said...

tunggu anis punye lak kak..hehehe..tp anis nye simple je..

Amni said...

best nya akak... saya tak dapt satu [un lagi ni kad raya.. huhu