Friday, August 12, 2011

Assalamualaikum...

Selamat pagi dan salam hari jumaat...

Tengok tajuk pun dah hot kan...memang ni citer panasss...Cikgu Fad nak promosi satu majalah kat korang sume...

Majalah ni memang hot...bila baca buat hati melekat...padat dan menarik...berbaloi-baloi..memang tak rugi la beli..

Cf memang penggemar majalah ni...bila tak jumpa kat kedai, hati rasa gelisah je..

Adik-adik, kakak-kakak, abang-abang, remaja dan pemuda pemudi kat luar sana, juga sesuai buat pokcik dan mokcik..Lihatlah di bawah :

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^



Majalah Solusi

Pernah nampak?tapi tak pernah baca lagi?carilah majalah ni ye korang sume..sebab memang tak rugi beli dia ni..isi yang padat dengan ilmu..ada kisah tauladan, ada kisah mencuit hati, hukum hakam dan macam-macam lagi..

Sejak kali pertama cf beli, memang sekarang jadi peminat setia..memang rugi kalau terlepas satu edisi pun..

Belilah Majalah Solusi...!

Kih3..cikgu Fad tak dibayar gaji untuk promosi ni ye...cuma nak berkongsi sesuatuyang bermanfaat untuk sume...cikgu dah dapat, anda bagaimana? :):)

Klik baawah untuk share.Terima kasih.


Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

12 comments:

KiKiHanakO said...

tq cikgu ;) nanti kiki pun nak cari jugak.. hmm kat kedai buku ada lah kot kann

Anum said...

thanks cikgu
nanti nak cari

mizzkechique said...

TQ cf cumel.. nt MK carik majalah panassss ni.. :)

H.J said...

minta post cikgu

z said...

yes, majalah solusi memang tak sia2 jadi santapan jiwa dan minda :)

anismelon said...

nanti anis try usha usha majalah nie ye kak..heeee..panas..memang panas..cuaca pon panas kan skang..

Bella said...

Solusi memang best...^^

akoo pae said...

akoo penah beli..hee

mmg bes..
tak rugi kalo bli..
=)

QueeN TerataI said...

hehehehe ingtkan dapat td...

CikGu Ma said...

saya memang peminat SOLUSI kak..tp sejak datang sarawak ni, kena save bajet..harga sini kan mahal sket..huk3...

Fad said...

hai semua..thanks datang baca dan komen sini...haruslah beli ye..hhehe

EYFAalias said...

pernah nampak tp xpernah beli and baca. hehehe