Wednesday, August 10, 2011


Klik Header BA untuk join okey...!


Fisrt "citer pasal blog"


Blog Cikgu Fad ni adalah blog untuk semua.tak banyak cerita pasal peribadi atau pakwe sebab takde pakwe pun.Blog ni lebih kepada Free thinker, santapan rohani, motivasi dan pelbagai.Cikgu Fad terima semua blogger untuk jadi kawan cikgu Fad.Tak kira laki, pompuan, student, berkerjaya, suri rumah atau lain-lain.Semua orang boleh follow ye...dan insyaAllah Cf akan terjah kembali blog anda semua.Nak kenal-kenal kena la gitu kan.kan.Selamat berkenalan ya!:):)

Dapat tau segmen ni dari...

Pastilah dari blog Abg Ben...memang selalu intai-intai kat tingkap Buku Rujukan Cikgu tu sume blog yang Cf letak termasuk blog Abg Ben..Apa?nak masuk dalam bloglist Cf?jom kenal-kenal Cf..insyaAllah anda akan berada di situ..:):)




Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

6 comments:

lieynanilaz said...

salam kenal...hepi blogging ya cikgu fad..

mizzkechique said...

wahh, rajin layan segmen.. keep blogging CF.. Dr segmen BA ni la kite dpt ramai kenalan blogger.. boleh tambah follower gak.. :)

Bella said...

Singah sini dari segment yang sama...^^

iMBobo said...

ramai join segmen ni, hehe happy blogging cikgu fad! :)

Maya Lisa said...

cikGU MAYA DATANG ^^ DAN POLO. CIGU DATANG UMAH MAYA AMIK KEJE SEKOLAH YE !

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

haslinda said...

hai... linda dtg singgah sini...

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html