Tuesday, August 9, 2011

Assalamualaikum...

Ya..Cikgu terima lamaran si dia...Cf tau dia ikhlas...dah agak lama cf kenal dengan dia..dia baik..manis dan sedap mata memandang..cf memang suka tengok muka dia...selalu jugak kami berjumpa..tapi....suami cf camana....?

Ini takde kena mengena dengan suami cf..cf lebih pilih dia dari suami cf..sebab suami cf takde apa yang dia ada...biarlah ini antara cf dengan dia..

Cf memang suka dan gembira sangat bila dia melamar cf..Nak tau sape dia..?biarlah rahsia...

Nak tau jugak?hmmm...tengokla kat bawah ni...

Dia lah orang yang melamar Cikgu Fad...comel tak..hep..hep...jangan ingat kami lesbian ek...baca kat bawah camana ayat lamaran budak comel ni :


Weee...nampak tak ayat lamaran tu...cikgu amat-amat menghargainya..Kepada Tuan Puteri manis ni :

Najihah, terima kasih yang tak terhingga..akak hargai persahabatan ni...kita jiran kan..petang-petang jihah ketuk pintu akak bagi juadah berbuka ek...muahahaha...Sorry jihah pasal ayat tak boleh blah akak kat atas tu....

Untuk korang-korang pelanggan setia blog ni yang belum setia tu dipersila setiakan diri kat sini mulai sekarang..Sila tengok bahagian atas post entry Cikgu Fad ada link dan entry terbaru dari Tuan Puteri Cik Najihah yang comel tu...sila ke blog tu sebab Tuan Puteri Cik Najihah adalah jiran Cikgu Fad sekarang..

Baca yang ni pulak :

Balik sekolah tadi rasa macam nak nangis pun ada..sebab cf tertinggal broadband..camana nak blog walking ni...adeh..adeh..otak pun berputar ligat...

Cf ambik samsung Galaxy S yang cun ni..tukar sim kad prepaid hotlink dan langgan internet mobile 1 hour for 2 ringgit malaysia...pastu wifi ke laptop..ngeh3..

Cf guna digi postpaid kat handphone samsung tu..monthly rm33 untuk 300mb je..erk..mana cukup kan..dah abis pun cf guna..

Ok..nak pegi solat terawih jap..marilah beramai-ramai kita ye..


Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

16 comments:

CikGu Ma said...

pernah join segmen beliau =)

♥Lady Ainaa♥ said...

suspens jew story yg pertame tu..ngeeee...best!

Acik said...

owh, acik pun x reti nak wat lagu tu! camne nak wat link jiran tu? :)

cik najihah said...

waaa kak!! terharu ni hihihi..
semoge perkenalan kite berpanjangan..
syg akak lebih ni hee..
wah sanggup tu on9 pakai fon hee

Etong said...

ingatkan lamaran apa tadi ;)

AyiLarimA said...

ingatkan melamar ape laa tadi.. huhuh... troskan usaha dlm berblog ye :)

http://aylliarimasiprincess.blogspot.com

My Name is Mar said...

BESTnya berjiran dengan Cik Jihah...

BTW,jemput join segmen Musicbrilliant.com

Ezad Skytech said...

wahh..cikgu fad da ada jiran baru la..hee~

SITI NOORNADIYANA said...

adoi. ingat melamar ape lah tadi. buat cuak je bace. hehe. :P

k.h.a.l.i.l.a said...

macam best je. huhuu... time kasih cikgu fad. sy pun bkl cgu, insyaAllah... ^_^

shaliza khairi said...

whoa! bikin saspen aja tajuk entry neh. hee.

salam ramadhan cikgu! ^^

H.J said...

lorh...berjiran baru eh..?siap lamaran lagi

FYA PELANG! said...

haha. ingat ape lha tadi :P fya pon da ade jiran :)




jmput join :)
http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/segmen-teka-maksud-tersirat-sticky-post.html

Fad said...

hai semua...tima kasih ek sbb dtg blog dan tglkan komen kat sini..love u all dan ckgu akan melawat korg nanti..:)

Fad said...

hai semua...tima kasih ek sbb dtg blog dan tglkan komen kat sini..love u all dan ckgu akan melawat korg nanti..:)

mizzkechique said...

alorr..sape nk lamar MK ni.. hukhuk