Sunday, August 14, 2011


Assalamualaikum..

Join segmen jom..
Klik header kat atas ek..

Selamat datang kepada blogger yang melawat blog Cikgu Fad

Hai semua...kih3

Korang kena tolong cikgu fad..

Tolong jawab ramai-ramai blog cikgu best tak?
Kalau tak best, tolong bagitau camana nak bagi best..

Okey, selamat berkenalan..

Tata..:)

Update :Assalamualaikum..Thanks kepada semua korang yang datang dan tinggalkan komen kat blog cikgu..Jutaan terimas ye...InsyaAllah esok cikgu akan balas kunjungan korang...:):)

Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

63 comments:

H.J said...

mana entry nak baca??

Cik Eka said...

blog cikgu fad best..hehehehehe

♥Putri ilyanie♥ said...

salam kenalan.. jom sggh blog putri.. ade brg baik punye putri share kan utk semua..

Wannie Ariffin said...

terjah blog best ni...
saya join jgk

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

CKB said...

hye!

http://ena-fuzz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-kita-best-tak.html

haslinda said...

hai... linda dtg dr segmen mr ben... :)

jom tgk blog linda best tak???

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

el-janna said...

mestilah best!!

el-janna said...

http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html


mesti la best!

Cik LuLu SweeT said...

salam perkenalan dr cik lulu

http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz said...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz said...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Aku DaN SeSuAtU said...

hai cikgu fad..macam-macam ada di belog cikgu yek..1st time datang cni

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

osHin said...

singgah ke blog best :)

Cik Nisa said...

pink kaler . ehee best


http://nisagadis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cik violet said...

blog y best2..terjah dr blog abg ben ;D


p/s : mntak tlg boleh? hoho..http://farhah88.blogspot.com/2011/08/kawan-kawan-bloggernak-mintak-tolong.html

maszull said...

salam mama dtg dr segmen ben jom dtg blog mama...

http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik Meifaa' said...

saya singgah sini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Izzul Amir said...

ye blog cikgu fad best ;)

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Rahman Mohamed said...

~sesi terjah blog .. ~

sila2 la ye =D

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak

adamainaa.com said...

Assalamualaikum.

Singgah dari blog abg ben


Hehe 1st time datang sini, tak tahu best ke tak. Insya Allah nanti saya bgtahu best ke tak ya :D

jemput singgah ke blog saya juga

http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

salwaismail said...

hi Fad! saya singgah dari segmen yang sama! :D

http://salwaismail.blogspot.com

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim said...

datang sini tengok kot2 ada yang best :) ad bunga2 pulak .. nice2

Asyikin said...

join dan follow awak pinky ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah dan follow ...nak bunga!!

Luqeem™ said...

snggah..tgk blog yg bakal jd best ni

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

mrs puex said...

Salam..

singgah dr segmen bro ben..

jom jenguk belog sy best ke x??

http://mrspuex.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Queen F said...

saya dtg sini lawat blog pinky :) keep up blogging :D

cx's said...

cx terjah sini drp segment abg ben.. cx suke background awk sbb chantek! :) Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anis Athia said...

singgah sini..jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Dayanqphrofile said...

jenguk belog cikgu yg tomey...n follow..

http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

mr_right said...

mr right datang dari segmen abg ashaari ><

jemput datang blog mr right gak keh;)

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amoi said...

dtg singgah blog best :)

ザイダツアズニ said...

salam ramadhan

datang dari segmen AB

belog cantik la +++++

jom singgah sini

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah sini

http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Kancil 8349 said...

salam,

Kancil datang terjah je...tak ikut segmen pun...hehehe...apapun blog kamu memang best....

Kancil 8349 said...

salam,

Kancil datang terjah je...tidak dapat ikut ini segmen...hehehe...apapun blog kamu memang best....

family of fur said...

singgah cni blik.. :)
hehe.. comelkn kitty2 tu.. da follow cikgu jugak :)

Mohd Syahidi said...

salam....
terjah menerjah blog yg beshh nie....
from segmne abg ben...

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

udin said...

salam kenalan.. hehehe.. urmmm.. tgok blog mcm okay jer.. keep it up yer.. :)

p/s: sedey tak sempat nak join.. :(

http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

puanbee said...

rajin cikgu join segmen ..blog cikgu comel hehhe...

Mizfantagiro said...

salam cikgu fad..saya suke blog cikgu fad =)

hanyzham hadny said...

OST SINNGAH SAHUR
c/o singgah-singgah...
singgah sahur...

kalo nak blog ni jadi lagi best..
letak blog saya dalam bloglist awak

Syafiqa said...

Assalamualaikum, singgah dari segmen BA, blog cikgu nie best, kemas dari segi yang kat tepi2 blog tu, overall best la :D salam ramadhan

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

CikMiMiey said...

singgah dtg mengunjungi belog besh2 dari segmen BA nih :)

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

p/s : belog cekgu Fad besh , pinky gitu ^^

Acik said...

belog cikgu memang best!

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

farah hanim said...

terjah sini sinun
nak tgk blog best menarik :D
hehe ":D

azlina_muhammad said...

salam kenal cikgu fad...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice n ceria blog....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

Fad said...

Assalamualaikum..thanks sume yg dtg blog cikgu..InsyaAllah esok cikgu balas kunjungan korg semua okey...tq100x..:)

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Hanis MY said...

salam kenal...pertama kali di sini... kawaiii..

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ceriteraliyana said...

tinkerbell terbang2 sini melawat rakan2 blogger ^^

tak sempat nak join segmen ni..huhu

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

farah hanim said...

hehe
tenkiu cikgu dtg follow fara
blog cikgu menarik jugak
berbunga2 :D
cikgu mengajar sekolah rndh ke mengh??

Niena Pengembara Ilahi said...

blog akak best :D


hehehehe... comel, akak pn comel :D

Mya said...

best! siyesly =)