Saturday, July 23, 2011

Assalamualaikum

Hari sabtu yang indah dan permai lagi aman ni Cf isi masa dengan edit blog cf.Nampak tak ada kelainan?tak nampak?cuba carik..Cf buat untuk keselesaan tetamu-tetamu cf yang bertandang kat blog ni..biar lebih kemas, ringan dan sedap mata memandang.Blog Kotak Bulat pun berwajah baru jugak.tengok sini:


Hiiijjaaaauuuuu.....

Dan cf buat perubahan pada blog cf pun sama la macam KB.Supaya blogger-blogger datang jengah blog cf ni dengan senang hati sebab keringanan yang ditonjolkan dalam blog ni (ayat ni jangan tiru, cikgu tak ajar ).Cf tak nak blog penuh widget yang tak berguna untuk pengunjung blog.Tengok sini :



lepas ni rajin-rajin la datang sini..


Satu lagi cf dah buang shoutbox kat blog cf.kenapa?ada dua sebab :

1- Sebab ada blogger yang suka tipu la (cf tak suka penipu ).tulis kat shoutbox "Hi dear..done follow u"..tapi mana ada dia follow pun..tak nak follow takpe..bukan cf nak kejar dengan parang pun, tapi tipu tu tak bagus untuk kesihatan.Nak sihat sila baca entry kat label kesihatan sebelah kanan ni (promote sebab baru buat)

2- Cf dah tak nak tetamu cf tinggalkan link kat shoutbox sebab kadang-kadang ada yang hilang.Baik korang tinggal kat profile je ok.Dan terus komen laju-laju lepas baca entry.Lagi satu kadang-kadang ada yang datang terus cari shoutbox dan tinggalkan jejak.bukan baca entry pun.Cf nak antara sesama blogger lebih kenal dengan saling membaca entry sesama sendiri dan komen.Macam tu lebih mesra bagi cf.

Okey la..semoga persahabatan antara sesama blogger akan semakin kuat.



"Yang jauh kita dekatkan, yang dekat kita mesrakan, yang mesra kita serasikan"


Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

7 comments:

Elih Japahar said...

betul jugak apa awk cakap tu..nak remove shoutbox gak lah :)

Fad said...

elih :ada pengalaman yg sama cam cf ke..hahaha

kotak bulat said...

alamak... lg ringan dri blog kb la.. nk kne ringankn lg la blog kb..nk lwan dgn kak fad.. :P

Pn. Sheila said...

em... bgs gak tu...

Ezad Skytech said...

bwah 100 kB..ringannya blog ni...blog sy da obesiti...nak kena ringankan jugak ni..hee~

[sutera kasih] said...

salam ukhuwahfillah :)

Mya said...

dulu sy pun guna shoutbox tapi jd out of control bila pengunjung salah guna dan tulis tah pape! sbb sukar nk monitor then dah tak pakai jugak!

anyway, simple is better kan? =)