Monday, July 25, 2011


Assalamualaikum...first sekali kalau nak join klik header kat atas ni..

Aritu dah join segmen kritik ni...nape nak join lagi?alahai..sebab blog cf berwajah baru..

"Kepada anda semua yang datang melawat dan berniat untuk mengkritik blog Cikgu Fad ni, dipersilakan dengan hati yang suka, terbuka, tawa, gembira..."

Dan kepada yang nak jadi kawan cf tu jadi la follower cf dan insyaAllah cf akan membalas kunjungan anda.Betul ni..cf pasti akan datang kalau panjang umoq..heeee..
Mari kita dekatkan yang jauh, mesrakan yang dekat, serasikan bagi yang sudah mesra....

Salam kenal dan selamat kritik mengkritik ya!Tata..:):)



Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

23 comments:

Goblogz said...

salam nak kritik nih, tp nampak mcm ok je..huhu cuma background blakang xfull.

saya dah folo blog anda dan kritik kembali blog saya
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Fad said...

goblogz :bcground xfull kan..cf xtau nak wat camana..ni pun tempah..huhu

Goblogz said...

tq atas kritikan cikgu. w verification dah disabled kan

Mrs. Farhan said...

Cikgu, semua oke. Cuma, pink kat sidebar tu terang sgt. Nanti cikgu bagi dia x terang sgt k. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Fad said...

mrs farhan :oho...yg tu cf xpandai ubah la..haha..tq kritik tu..

Mrs. Farhan said...

Ooo, xpela cikgu. Hehehhe. Yg lain sume dah ok. =)

Ni link blog saya k. Jangan klik kat nama, sbb nanti keluar blog lain pulak. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

[sutera kasih] said...

blog ni comel..byk bunga2 cinta hehe

Santri T.P.I.N.I said...

salam ziarah dila...nk komen yer? ok, kalau dila taruk widget utk ira dh brp org yg komen dlm blog dila ni pun ok jgk... biar dia tahu dh brp kali dia komen.

Fad said...

mrs farhan :hehe..dah jmp blog kamu..:)

Fad said...

syaza : cantik kan bunga tu..credit to cik bulat..:)

Fad said...

abg fadli :haha..penha terpikir dan akan dipertimbangkan..hehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hye cikgu..yui knjg bls ea..

ok aje blog ni..xder mslh!!suke PINK..

p/s: doodle tu bkn yui wat..sume tu dari wanhazel..try tgk blog dia ea..

ummiP3 said...

salam....tq coz dah komen dan singgah ke blog saya....saya akan perbaiki blog

ur blog kiut miut dan ceria...simple but nice...:) sorry tak pandai nak kritik puji bleh

Kasut& Karipap said...

salam cikgu!
kunjungan balas..tapi nak kritik ape ye...haaaa..bila nak senaraikan kasutkaripap dlm bloglist cikgu?
hehehe....*gurau2*

FareezVanFillers said...

thnaks kritik blog saye...boleh x tunjuk ajar nak wat scroll box tok bende yg berjela tu..please..need your help..

along_ayyan said...

errr, nak komen ape ek?? blog cantik tapi tepi tu pink sangat la. :)

http://missdamia93.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Fad said...

hai2..tq sume sbb kritik sini..nanti cf cuba ikut apa yg korg nak ea..tp yg mana boleh je la..kalau xley cf minta maaf k..hehe

FareezVanFillers said...

thanks sangat2
tapi tadi dah try search kat google nak wat camne...hehehhe dah wat dah jadi gak..hhuhuh
try lah singgah jenguk..hehehehe

azu said...

cikgu mmg peminat warna pink ye..gud!sama ngn saya..he..jom kritik blog Azu pulak!singgah2

http://azumie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

nur izzati zakaria said...

kunjungan balas . errm xtaw nak kritik ape nih . macam dah ok ja blog cf



http://ceritaizzatizakaria.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

noraizuraMasoud said...

hai cikgu...hehe..ok jek blog ni..
i folo..nnt ad ms nk skodeng blog ckgu...

sy blogger bru..sila kritik..

http://aizurasatusatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

aquatwins932 said...

hi.. ty ea sebab sudi komen blog saya :D sory la kalu blog saya agak messy time awak visit.. saya renovate blog semalam == blog yang cute :D no need for any change.. hepi blogging ^^