Sunday, June 26, 2011

Assalamualaikum...

Arini sy sgt gembira...bila tgk fb adik sy..ada org upload vid kemenangan diorg dlm Produa Eco-Challenge 2011 kat Melaka br2 ni..masuk biter....sy sgt bangga dgn dia...dia adalah :

EFFARINI BAROM

Ni la budak comel tu...blh klik nama dia kat atas tuk ke blog beliau..:):)

Effa ni student UTM skudai...bidang engineering...dia br je bis blaja kat situ..dia dpt offer sambung phd..tp xtau dia amik ke x...

Effa, walaupun akk x selalu tegur effa kat fb, tp akk selalu masuk wall effa...akk pantau effa dr jauh...akk ikut perkembangan effa....akk bangga dgn kejayaan effa skrg...segala usaha dan kepayahan effa, pnt lelah wat sume tu, berjauhan dgn family, siap home sick lg, sumenya berbaloi kan..:):) akk sentiasa ikut perkembangan effa tuk tau sama ada adik akk ni tgh hepy atau sedih, tgh pnt atau enjoy...semoga effa akan berbahagia selalu di samping family, kwn2 dan si dia...jgn lupakan akk ea...akk rindu effa update blog..tp akk fhm effa sibuk..tgk skrg, kesibukan effa berbaloi2 kan..:):) td tgk vid effa ngan suami akk...wink2...

entry dah abis.....entry penuh bangga...hehe

Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

6 comments:

E F F A R I N I said...

kak fad, terharu nye... nanti effa update blog ok? nak upload gamba :) hehe :)

Fad said...

upload cpt..nk tgk..xsabar ni..:):)

Ums Niza said...

syukur dapat akan macam kamu kan...hehehe

Fad said...

Niza: syukur dpt adik2 blogger yg sporting...:-)

leyzajamil said...

ingatkan adik betul ;)

Fad said...

Leyza:haha...
Cm adik sndiri dh tu...nama pak je lain...hehe