Sunday, April 10, 2011

As salam...untuk perhatian sume...sy bkn jual brg ok...tp sy suka share benda yg sy dah guna dan berkesan tuk sy...mgkin berkesan untuk anda gak...penah dgr Royal Jelly body lotion CNI?

"Saya pun xpasti sejak bila sy guna losyen ni..tp agak lama la..zaman remaja2 dulu...family sy mmg byk guna brg2 CNI dulu...ok la brg2 dia boleh puas hati...mgkin cara CNI nak jaga pelanggan dgn cara jaga kualiti produk...tp yg sy guna sampai skrg losyen Royal Jelly ni la...mula2 sy guna sbb kulit sy di bahagian lutut ke bawah sgt2 kering dan gatal...mmg xtahan sbb kena tahan tgn dr menggaru2..hehe..sbb blh jd luka kan...pastu 1 lg mslh kering kat bhgn kepala lutut...mmg teruk..rasa kasar je kat ctu...sy belila losyen Royal Jelly ni..Alhamdulillah dalam masa beberapa hari kulit sy dah xgatal lg..mslh kulit kering pun hilang...kulit lutut sy pun dah halus...boleh ilangkan kesan2 pecah kat tumit kaki kita gak.... sy penah suruh sorg kawan sy try...sbb dia ada mslh tumit kaki pecah2....alhamdulillah skrg dah halus tumit dia...x caya beli la sebotol..baru Rm11.50..mampu milik kan?kalau nak tgk produk2 CNi lain anda boleh tgk kat web sini.yg penting ada pengesahan HALAL dari Jakim.kat web CNI tu pun ada bgtau.tp kalau nak tgk web halal tu klik sini."

x silap sy sejak sy guna losyen ni dah kuar 3 'generasi' dah..


ni yg first saya guna




ni tahun lepasnya...ingredient pun lain.
.tp jap je yg ni sbb agak cair..pelanggan
komplen..so dia tkr lg..yg terbaru cam kat bwh ni..





ni la Royal Jelly losyen CNI yg terbaru...cubalah sendiri..

Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

10 comments:

ChibimarukO said...

saya pernah dgr jiran ckp produk cni royal jelly mmg baik..dulu ada nk try pencuci muka..tapi makcik tu dh tak jual cni..so saya pun nk tryla losyen nya..sebab kulit kaki saya merekah..

Fad said...

a'ah..mmg bagus...try la...:)tp kena guna hari2 tau...br nampak kesan dia...kalau malas nak sapu suh suami buatkan..hehe..dah kawin lum?:)

ChibimarukO said...

saya belum kawin lagi...coming june...insyAllah

Fad said...

oo..moga pe yg sy share ni dpt bantu awak sblm jun nanti k..:)

ChibimarukO said...

ya insyAllah...

Alumni Nurul Iman said...

wslm dilla, erm blom prg lg la, blom ada rezki lg... hu3

Fad said...

oo..xpe...abg fadli dkt je..bila2 ley sampai...:)...tp pulau terengganu mmg terbaek..:)

Cik Eka said...

akak,....sian akak mengidam nak rambutan kan.belah2 perak ni kak kemain banyak lagi sampai tak lalu nak makan dah.....kalau dekat lame eka bagi kat akak

Fad said...

cik eka :hehehe....nak rambutan gak..

shamimi sharif said...

CF..kat mana blh cpt losyen CNI ni?