Thursday, September 8, 2011

Assalamualaikum...

Sebenarnya sedang mencari-cari idea nak update apa...isu ada..tapi takdok idea nak olah..update blog memang kena ada mood..

Yang buat hati Cf berdebar-debar plak adalah disebabkan announcement kat sekolah ni...sehari adala dekat seploh kali..sabar ni...tengah sabar..haha

Tak tau Cf nape bila dengar suara kuat-kuat ni berdebar-debar hati...tak suka la...dahla butir perkataan yang diumumkan tak jelas...serius i tak suka sebab terlalu banyak kali..huhu

Mungkin dah tiba masanya cf pergi bercuti kot...perlukan ketenangan..kedamaian suasana kat pantai...tasik...sungai..hutan..puncak gunung...bestnya...cam kat bawah ni..


CF rasa kepala sejuk je kalo ada kat tempat camni...



Tengok air biru tu..berkilau-kilau..tergugat laahh...





Yang ni best...manja giler la..cuma dia takley bercakap cam kucing..hehe

Jom la wei gi holiday...
Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

20 comments:

kotak bulat said...

hehehe... pegi holiday la kak fad.. :)

CikGu Ma said...

amboi...nak bercuti ka nak honeymoon kak?ekekeke...dengki saya =,=

mizzkechique said...

amboi, berdebar2 je pegi bercuti kann.. kelassss...

Umie Artoqiemie said...

x penah pegi lagi...

cik najihah said...

sonoknye kak..
nak bercuti jugak ngee

NMH said...

cantiknye gunung tuuu

anismelon said...

pergi lah bercuti kak..mencari ketenangan..heeee..buah tangan tok anis jgn lupe lak..:D

Anum said...

tenangkan fikiran sis

Kancil 8349 said...

seronoknya...

nak datang ke sanalah...hehehe

ArulchelseA said...

cuti2 malaysia...cam KB cakap tu.. kih kih kih..

Mya said...

xpenah pegi lg. best x cf? nanti sharelahhh =)

lieynanilaz said...

selamat bercutilah yea...:)

aiEz said...

xperbah pergi lagi Cf..best ke?seronok bercuti...hoho..;)

Santri T.P.I.N.I said...

terima kasih dilla...

Mya said...

mane cf ni? hee

Fad said...

Assalamualaikum semua..tima kasih sbb dtg blog dan baca entry ni dan komen sini..hehe..

mya : alamak..cf ni raya2 asyik sibuk je la...nak gemukkan badan mkn kat openhouse memanjang..hehe

Hani Fakhitah said...

waa...nak pergi b'cuti..bestnya..nak ikut..sya pun sma ..nk kna tenang fikiran jgak..waa..patut la rsa tension ja..sape xda mood nk wt assngment...

Mya said...

hee sokayyy. musim raya memang selalu cemni. musim openhouseeee =D

Niena Pengembara Ilahi said...

best nye kak....nina nk g cmron hujung taun ni, InsyaAllah... gmbar bwh tu cherating ke kak?sg congkak penah je pegi :)






eh.. kucing akak pndai ckp ke? ^^

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.