Friday, July 15, 2011

Assalamualaikum...Asyik-asyik join segmen...blog tak update pun...tapi join segmen best apa..dapat kawan baru...hari ni ada la sikit perkongsian tuk anak-anak murid cikgu...

Biasa kan kita pegi blog orang lain..tapi semua blog ke kita follow?pergi fan page orang, kita like tak?kenapa tak nak like? jealous ke sebab dia ada fan page?

Jangan macam tu...tak baik untuk kesihatan jiwa dan raga.Anda kan tau kalau anda follow blog orang apa perasaan blogger tu?takkan la dia tak suka kan.mestila dia happy..sama je kalau anda nampak saban hari follower anda bertambah.happy tak?

Buat hati orang gembira kan dapat pahala...betoi dak ni....kalau betoi apa kata lepas ni follow orang dan like fan page banyak-banyak...

macam blog kat bawah ni..jom follow ramai-ramai.nak tambah pahala tak ni?:):)


Mamat ni baru umur 16 tahun.tapi cuba anda jenguk blog dia, entry dia mantap.sangat berbakat.dah pandai wat bisnes pulak tu.kagum la jugak.cf baru je follow blog dia.tengok follower dia dah beribu.saje cf kongsi sini sebab dia kanak-kanak istimewa (maksudnya berbakat, jangan fikir dia cacat pulak eh)


Blog yang kedua ni milik gadis yang sangat comel nama dia watermelon..tengok kat header dia tu..ada nama dia kan.eh!salah la..anismelon nama dia..sorry anis..sebenarnya dulu mula-mula baca cf memang ingat watermelon..tembikai sedap kan.kan.kan


Blog kat atas ni pulak blog awan nano."begitulah awan nano nano nano nano"..... nama dia cik mimiey.nak tau bape umur cik mimiey ni?pergila jenguk blog dia.


Blog yang ni pulak blog budak ganaz...tak caya ke?nampak je manis tu muka dia..tapi jangan main-main..silap langkah senapang dia atas kepala korang kang...huhu..niena!maap3x..




Blog yang last ni adalah yang paling istimewa.Sebab dia adalah BFF cf..cun tak dia?nama dia pun cun..macam lagu Yasin tuuu..nak kenal pegi la terjah blog dia.

Ok..harini cf rasa rajin sangat nak promote blog kawan-kawan.kan kita semua nak dapat pahala banyak-banyak..mudah je kan nak dapat pahala.buat baik je dengan semua orang.follow je....

Nak follow sila klik header atau gambar kat atas tu ye


ok la..cf ada keje lain nak buat..assalamualaikum..muah!


Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

12 comments:

ayanuts said...

betul-betul kalo ada org bg komen sume..msti rasa hepy.. :)

anismelon said...

wahwah..terharu nie..nagesh jap..hehe..

cerita mamat nie baru 16tawun upenye..anis dah follow dye semalam..kt fb dah lame..weee..dye baru berblog kan..tp power..

Fad said...

ayanuts:hepy kan3...hehehe..samala cam cf skrg ni..hehe

Fad said...

anis :watermelon...hehe...yup..16 thnn je umo dia..tp xplak dia wat karangan kampung saya cam kat sekolah kan..haha.hep!jgn ngs..:)

Niena Pengembara Ilahi said...

wa'alaikumussalam akak hehehe... maceh.. eh.. jgn memain tau, bukan kna tembak je.. kang kena bom skali hehe

mama_kaisah said...

alamak...malunye...selama ni wat blog suka2 seniri jer...segan nak tunjuk kat org...hahha...dah la entry ntha pape...tq long...miss u...mmmuaahh...

Fad said...

niena :haaaa..tgk..mmg ganaz...haha...bila nak mai sg besi ni?bw gula melaka ea..hehe

Fad said...

bil :apa ni muah!geli la..haha ala..saje nak promote blog BFF aku..nasib ko dah kawin..kalo x aku promote ko dlm blog ni...hehe

taoslayerz said...

bAGUS gak budak cam si mamat tuh..antara budak-budak yang pandai memanfaatkan internet.

kira tak guna pada jalan yang salah. Pandai mencei ilmu dan jugak mencari keuntungan di internet..

tapi ade gak jenis budak yang di sebabkan internet, pelajaran jatuh pulak.

Fad said...

taoslayerz: yup...moga2 dia pandai bahagikan masa...tu satu kelebihan dan kemahiran

mamat said...

huhu..terima kasih..sedih tengok...header mamat je paling buruk...hehe

p/s:abg tao pun baik juga..hehe

Fad said...

mamat :sama2...ala..xpe mamat..asalkan blog blh buat duit..hehe...oo..yeke..tao baik camana?hehe