Wednesday, July 20, 2011


Assalamualaikum...
Arini tengah rajin so, nak join contest budak happy2 ni..
Sesapa yang nak join klik la header kat atas tu..
Hadiah menarik tapi cf tak dapat bagitau kat sini..
Sebab blog Alya tak leh nak copy..
Cf ni jenis malas nak taip semula..huhu

Nama Blog :

LUKISAN HATI CIKGU FAD

Nama blog ni dapat idea terus dari Yang Maha Kuasa.hehe..eh! tak tipu la..cf amik ayat kat atas ni wat nama blog sebab apa yang cf tulis kat blog ni berdasarkan apa yang terkandung dalam hati.tapi tak semua cf luahkan..ada la yang kena rahsia (contoh :majuk ngan suami )keh3

Tagline:


WALAU JASAD KITA TERPISAH JAUH,
NAMUN HATI KITA SELALU DEKAT.


Tagline ni cf pilih sebab memang sangat sesuai la dengan blogger kan.kita dok jauh-jauh..kadang tu jumpa pun tak pernah.tapi rasa cam dekat je dalam hati.boleh gelak-gelak dalam kotak komen, padahal mana pernah jumpa kan.

ok..good luck sume...babai

Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

16 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

aishiteru.... haaa tadi nyanyi lagu ni la akak hehehe

Alya Esprézzo said...

ekekekeke..terima kasihh kak fad!! :)

Fad said...

niena :hahaha...perli la tu...hahha

Fad said...

alya :hehe.sama2...mana tau ada rezki dpt domain..hehe

Maii Yusre said...

Gud luck kak fad :D

Niena Pengembara Ilahi said...

=]

Fad said...

mai :thanks..:)

Acik said...

gud luck. nak join kena kreatif nih!

Fad said...

acik :haha..ala..belasah je..haha

Fad said...

NIENA :senyum kambing..hehe

aleen aiden said...

yup2,alin stuju sangat dgn tagline tu ha...heee
gudlak ye!

Fad said...

aleen:haha...memang realiti la tu...

kotak bulat said...

lagu ashiteru tu.. hehhee... :)

iMBobo said...

tagline lirk lagu! coolnyeee...hehe..gudluck kak fad! :)

MAISHARAH said...

nice tagline cikgu..

jom komen sy plk

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/contest-tagline-kreatif-by-alyaesprezzo.html

PeRmAtA bIrU said...

jauh dimata dekat dihati... :) huhu.. gud luck k..