Thursday, July 28, 2011



Assalamualaikum...

Ben Ashaari nak buat contest!!

Nak join klik header kat atas.

Setiap yang berlaku dalam hidup kita..
Pasti ada hikmahnya..bersabarlah..

Tata.:):)



Categories:


Blogger separuh masa | travel | food review | Lifestyle | Love Art | Photography. Contact me dilamin82@gmail.com

11 comments:

Alya Esprézzo said...

hahahahaha..kak typo tu, BUTA contest?? hahahaa..erm betul, setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya..

kak meh bagi pendapatt satt..
http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/perlu-ke-nak-tayang-lurah-tetek.html

nur aqilah said...

datang cini..sy pown join gak..chaiyok eykk

Fariza Othman said...

Ben Ashaari nak buta contest!!??

biar tol?.haha

datang sini daripada segmen yang sama~!

cheers~!

http://farizaothman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

♥whiteFlower♥ said...

hai..kite tukar link k..saya dah bloglist kn blog akak..wink wink..:)

http://sashahirda.blogspot.com

deqlis said...

takper..tp deqlis nk tahu gak, klu buat link grapevine tu blog kena blog ke? mana tahu?? risau pulak deqlis..

ada info pasal tu tak? leh kasi lin kkat deqlis yer..
thank follow my blog

Fad said...

deqlis : dah bg link kat blog awak..:):):)

deqlis said...

thanks..baru tau..tak buat dahh..

sib baik awak bg tau saya..tq..

suriani azwan said...

tenkiu dtg singgah dan follow sue...

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)

Mya said...

gudluk=)

Fad said...

salam..thanks sbb dtg blog dan tglkan komen..insyaAllah cikgu Fad kunjung korang ek..ek..hehe